Nyheder:

Maj måned er godt i gang og nye grønt sager nærmere sig på Samsø ... Hvorfor vi har lanceret vores Forårsbryg ... SKÅL.

Åben Bryggeri i Maj 2024 - Øl i Rute på Samsø...

I forbindelse med vores "Åben Bryggeri" i d. 9 maj og d. 10 maj fra kl. 11.00 til 14.00 - kan du smage nogle af vores nye ølbryg.

Det sker på vores bryggeri adresse Industrivej 4 i Tranebjerg.


Tilmelding dig her, hvis du ønsker at deltage i vores øl-smagning på selve dagen - ellers følg os på facebook,

Prøv f.eks. årets nye Samsø Øl til .....

Udlejning af fadølsanlæg til foreninger, virksomheder og private.

Så er det blevet muligt at leje vores fadølsanlæg til arrangementer, fester, sammenkomster, etc..

Vores nye anlæg - fines både med 1 hane og 2 haner - er utrolig nemme at håndtere/installere og vi leverer/henter gerne, hvis du ønsker dette! 


Kontakt os for nærmere information...

Præsentation af de seneste lancerede bryg:

Her er nogle af senste lancerede typer af ølbrygning, som er med til at fuldende vores sortiment - se hvilke nedenfor:

Rute 9 - Summer - økologisk Witbier

Summer bebuder sommerens komme og er er en hyldest til den danske sommer – ligesom den er Summer en smule lunefuld. Best som tror at man har får skænket en almindelig lys øl, så opdager man, at Summer byder på smag af hyldeblomst, honning, citrus, humle og krydderier. Summer er brygget med udtræk af hyldeblomst, så den har lidt naturlig syrlighed – det er med til at gøre den ekstra frisk. Ølstilen er hen i retning af en belgisk Witbier. Summer er en spændende øl som velkomstdrink, til de lyse retter, sammen med naboen på terrassen, på båden eller bare når man har lyst til noget forfriskende. Summer kommer bedst til sin ret i store glas – gerne kold, helst 5-8 gr.


Ingredienser: Bygmalt, hvedemalt, humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 4,6 %


Fås på fad som fustager i størrelserne 20 og 30 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl.

Rute 12 – IPA Forårsbryg

Er en triple IPA. Vi har brugt bygmalte, hvoraf nogle har karamel karakter. Farven er derfor nærmest som rav. Vi har tørhumlet øllet ved at lade det trække med humle under lagringen. Det er derfor man fornemmer en tydelig blomsterduft, når man hælder øllet i glasset. Der kan være en smule bundfald fra humlen. Hæld derfor forsigtigt, hvis du vil undgå det. IPA er perfekt til de stærke oste. Humlens bitterhed passer rigtigt godt med ostens skarphed.


Ingredienser: Bygmalt, humle, sukker, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 9,3 %


Fås på fad som fustager i størrelserne 20 og 30 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl.

Rute 22 – Økologisk Tjekkist lagerøl

I centrum af Europa finder regionen Böhmen i det vestlige af Tjekkiet, hvor nogle af de mest verdensberømte bryggerier findes – nogle vil endog kalde området for ”øllets vugge”, fordi man har flere hundrede års traditioner for brygning af øl. Her siger et af de lokale bryggerier ”at brygge godt øl er en kunst, men at brygge godt øl hele tiden – det kræver en stor indsats”. Så er det ikke så underligt det er fra denne region at den avancerede undergæringsteknik til brygning af øl er udviklet og efterfølgende udbredt til den øvrige verden.

Med inspiration fra Böhmen har vi brygget en økologisk ”Tjekkisk sort lagerøl” – ikke at forveksle med øltyperne stout eller porter - hvor den gode humle bl.a. er tilsat ristet malt og karamelmalt, så det er muligt at få den rene smag fra råvarerne. Og dermed de kendetegn som danner grundlaget fra ”øl-kunsten i Böhmen”, hvor inspirationen til denne bryg kommer fra.

Velegnet til en rigtig god frokost i hyggeligt selskab – Skål!

Ingredienser: Pilsner-malt, hvede-malt, gær, vand.

Alkohol 5,5 %

Fås kun på flaske 33 cl.

Garage Destilleri & Bryggeri ApS

Tranebjerg - Samsø


Mail: info@garage-samso.dk  -  Telefon: +45 2397 7787  -  CVR.: 39656329


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes