Nyheder:

Foråret er godt i gang og Sommeren nærmere sig på Samsø ... Hvorfor vi har lanceret vores nye bryg ... SKÅL.

Åben Bryggeri i juli og august 2022 i Rute på Samsø...

I forbindelse med vores "Åben Bryggeri" i juli og august fra kl. 12.00 til 14.00 - afholder vi øl-smagninger på udvalgte produkter fra vores sortiment. Det sker på vores bryggeri adresse Industrivej 4 i Tranebjerg.

Tilmeld dig her og/eller følg os på facebook,

Udlejning af fadølsanlæg til foreninger, virksomheder og private...

Så er det blevet muligt at leje vores fadølsanlæg til arrangementer, fester, sammenkomster, etc.. Vores anlæg er utrolig nemme at håndtere/installere og vi leverer/henter gerne, hvis du ønsker dette! 

Kontakt os for nærmere information...

Præsentation af de seneste lancerede bryg:

Her er nogle af senste lancerede typer af ølbrygning, som er med til at fuldende vores sortiment - se hvilke nedenfor:

Rute B – Natbus - Alkoholfri øl

Chaufførens øl

Når man nu er inviteret i byen og skal være sammen med alle drengene – det er længe siden man har måtte samles og ”rotten gnaver og vil ud”! Så er det absolut ikke denne bryg der skal nydes! Denne bryg er til det lidt mere ”kedelige og afdæmpede” selskab, hvor man gerne vil hjem i ordentlig tid – ej at forveksle med lørdagskylling hos svigermor – for næste morgen at være klar til dagens gøremål. Men man vil dog ikke snydes for velsmag!
Det er nemlig lykkedes os at frembringe endnu en Alkoholfri øl, hvor vi har bibeholdt de velkendte smagsnoter fra vores
kendte pilsner. Så hvis man kan lide øl som smager af lidt mere, hvor friskheden af humle er fremtræden og alkoholens
virkning er minimal – er dette et godt bud Kan nydes af alle i selskabet… Skål


Ingredienser: Bygmalt, tør-humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 0,5 %

Fås kun på flaske 33 cl.


Rute 22 – Økologisk Tjekkist lagerøl

I centrum af Europa finder regionen Böhmen i det vestlige af Tjekkiet, hvor nogle af de mest verdensberømte bryggerier findes – nogle vil endog kalde området for ”øllets vugge”, fordi man har flere hundrede års traditioner for brygning af øl. Her siger et af de lokale bryggerier ”at brygge godt øl er en kunst, men at brygge godt øl hele tiden – det kræver en stor indsats”. Så er det ikke så underligt det er fra denne region at den avancerede undergæringsteknik til brygning af øl er udviklet og efterfølgende udbredt til den øvrige verden.

Med inspiration fra Böhmen har vi brygget en økologisk ”Tjekkisk sort lagerøl” – ikke at forveksle med øltyperne stout eller porter - hvor den gode humle bl.a. er tilsat ristet malt og karamelmalt, så det er muligt at få den rene smag fra råvarerne. Og dermed de kendetegn som danner grundlaget fra ”øl-kunsten i Böhmen”, hvor inspirationen til denne bryg kommer fra.

Velegnet til en rigtig god frokost i hyggeligt selskab – Skål!

Ingredienser: Pilsner-malt, hvede-malt, gær, vand.

Alkohol 5,5 %

Fås både på flaske 33 cl. og fustage.

Rute 25 – Økologiske Vinter

De lyse nætter er på retur og efteråret er begyndt, der arbejdes fortsat på markerne med at bringe den sidste høst i hus. Snart står julen for døren og øllets allerbedste traditioner bliver præsenteret på bordet, julen varer jo helt til Påske, hvorfor vi præsenterer en Vinterbryg og ikke en julebryg. Vores bud på Økologisk Vinter øl er en Bock-øl – en stærk lagerøl med oprindelse fra Nordtyskland, men det er nok Bock øltypen fra Bayern, som der ofte refereres til. Der er tale om en undergæret øl med karamelsmag og sødme fra Münchenmalt, krydret ganske let med lidt appelsinskal. Samtidig med at vi har brygget øllet med en lavere alkoholprocent end hvad der normalt er kendetegnet for Bock-øl – men på trods af det, er der masser af smag. Passer ganske fint til danske frokostretter henover vinteren.

Ingredienser: Kornmalt, humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 5,8 %

Fås på fad som fustager i størrelsen 20 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl.

Rute 13 – Westcoast IPA

Når man gerne vil nyde en øl med en frisk og frugtig smag, som samtidig er kombineret med en vis mængde bitterhed – så er en IPA (India Pale Ale) et fantastisk godt valg. Denne øl-type er brygget med rigelige mængder af humle efter engelske traditioner og som oftest med høje alkoholprocenter. Der er flere kategorier typer af IPA, hvor de amerikanske brygmetoder er de meste kendte – New England IPA, West/East Coast IPA, Session IPA og Imperial IPA. Hver kategori har hver sine karakteristika og fælles for dem alle er, at de er brygget med store mængder af humle, som giver øllet den markante friskhed og bitterhed.

Vi har lavet vores bud på en West Coast IPA, som oprindelig er brygget på den amerikanske vestkyst, hvor kendetegnene for denne type-øl træder frem med noter af citrus, grape, fyrrenåle og ikke mindst frisk humle. Der er brugt store mængder af de amerikanske humler i bryggen og tørhumlet med Amarillo, Simcoe, Centennial og Mosaic.

Velegnet til at nydes kold og gerne til retter, hvor grillet Lam og/eller Gris indgår – eller til mellemretten ”fede oste-typer”.

Skål!

Ingredienser: Bygmalt, humle, gær, vand.

Alkohol 6,4 %

Fås både på flaske 33 cl. og fustage.

Garage Destilleri & Bryggeri ApS

Tranebjerg - Samsø


Mail: info@garage-samso.dk  -  Telefon: +45 2397 7787  -  CVR.: 39656329


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes