Garage Destilleri & Bryggeri ApS

Tranebjerg - Samsø

WEBSITE er under opdatering

Nyheder:

Foråret er på vej også her på Samsø, grønsager på markerne spirer frem og er snart klar til at nyde... Sammen med vores nye sæson bryg... SKÅL.

Udlejning af fadølsanlæg til foreninger, virksomheder og private...

Så er det blevet muligt at leje vores fadølsanlæg til arrangementer, fester, sammenkomster, etc.. Vores anlæg er utrolig nemme at håndtere/installere og vi leverer/henter gerne, hvis du ønsker dette! 

Kontakt os for nærmere information...

Øl i Rute på Samsø...

Ølsmagninger afholdes for foreninger, virksomheder og private - Forårets og sommerens tour er under planlægning og offentliggøres efter d. 10 maj 2020.

Kontakt os for nærmere information...

Præsentation af forårets nye bryg:

Igennem foråret og sommeren lancerer vi nogle nye typer af ølbrygning, som vil være med til at fuldende vores sortiment - se hvilke nedenfor:

Frigives d. 30. april 2020

Frigives d. 27. marts 2020

Frigives d. 8 februar 2020

Rute 18 – Classic – økologisk lager

Vi har brygget vores bud på en Classic, det er en undergæret øl. Vi har brugt rigelige mængder af Munich og Vienna malt, som giver en dejlig rest sødme i øllet. Vi har selvfølgelig også brugt pilsner malt fra sjællandske marker. Alt malt og humle i denne øl er økologisk. Vi syntes selv vi har fundet en god balance mellem bitterhed og sødme i denne øl, og øllen har en flot lysebrunlig farve.


Ingredienser: Bygmalt, humle, sukker, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 4,6 %


Fås på fad som fustager i størrelserne 20 og 30 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl.

Rute 12 – IPA Forårsbryg

Er en triple IPA. Vi har brugt bygmalte, hvoraf nogle har karamel karakter. Farven er derfor nærmest som rav. Vi har tørhumlet øllet ved at lade det trække med humle under lagringen. Det er derfor man fornemmer en tydelig blomsterduft, når man hælder øllet i glasset. Der kan være en smule bundfald fra humlen. Hæld derfor forsigtigt, hvis du vil undgå det. IPA er perfekt til de stærke oste. Humlens bitterhed passer rigtigt godt med ostens skarphed.


Ingredienser: Bygmalt, humle, sukker, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 9,3 %


Fås på fad som fustager i størrelserne 20 og 30 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl.

Det er aldrig din skyld - Kampagne øl fra Hornbeer

Vi her på Hornbeer vil gerne sætte fokus på voldtægt, da en i vores tætte familie har været udsat for et såkaldt drugrape. Hendes historie, står på etiketten - se nedenfor...

Overskuddet fra denne øl vil blive doneret til Center for Voldtægtsofre. Stop Voldtægt - se Center for Voldtægtsofre Facebookside www.facebook.com/stopvoldtaegt


"Jeg er i byen med min veninde. Vi elsker at tage i byen sammen og danse til langt ud på natten. Vi holder altid øje med vores drinks og tager ikke i mod drinks fra andre. Men denne aften er åbenbart anderledes. Vi hygger os, griner og danser, vi falder i snak med andre mennesker og har en fantastisk god aften. Vi træder ind på en bar og min veninde kommer med en drink til mig. Efter det, er der et sort tomrum. Det næste jeg husker er, at jeg er i en busk med en mand. Jeg aner ikke hvordan vi er endt her. Jeg kender ikke engang dette sted og hvem er han? Det bliver sort igen. Det næste jeg igen husker er at jeg ikke kan finde min mobil eller min veninde. Jeg går 2 km hjem uden at tænke over hvad der er sket. Det er først morgenen efter at jeg begynder at få små glimt fra hvad der er sket. Jeg kontakter Center for Voldtægtsofre fordi jeg er forvirret og ikke ved hvad der er sket. Det næste jeg ved af er at jeg er blevet undersøgt og får at vide at jeg har været udsat for det såkaldte drugrape.”


Mange forbinder voldtægt med en mørk aften hvor kvinden kommer gående og en mand med hættetrøje springer ud af busken og voldtager hende. Men dette er ikke altid sandt, oftest kender voldtægtsofret og gerningsmanden hinanden, enten en ven eller kæreste, eller en man lige har mødt eller er bekendt med. Hornbeer vil gerne sætte fokus og bryde tabu omkring voldtægt, da en fra vores tætte familie har været udsat for drugrape. Overskuddet fra denne øl vil blive doneret til Center for Voldtægtsofre. Via QR-koden på etiketten kan i komme direkte til Center for Voldtægtsofres hjemmeside, hvor man kan læse omkring deres arbejde og få mere viden indenfor området.


"Det er aldrigh din skyld" er en mild IPA, på 5,5%, med dejlige nuancer fra humlen af tropisk frugt og citrus.

Ingredienser: Humle, Tropisk frugt, Citra, Mosaic og Cascade til at tørhumle med, gær, vand.

Alkohol 5,5 %

Fås på flaske 33 cl.

Garage Destilleri & Bryggeri ApS

Tranebjerg - Samsø


Mail: info@garage-samso.dk  -  Telefon: +45 2397 7787  -  CVR.: 39656329


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes