Nyheder:

November måned er godt i gang og julen nærmere sig på Samsø ... Hvorfor vi har lanceret vores nye juleøl ... SKÅL.

Åben Bryggeri i december 2023 - Øl i Rute på Samsø...

I forbindelse med vores "Åben Bryggeri" i d. 16 december og d. 16 december fra kl. 11.00 til 14.00 - kan du smage nogle af vores nye ølbryg.

Det sker på vores bryggeri adresse Industrivej 4 i Tranebjerg.


Tilmelding dig her, hvis du ønsker at deltage i vores øl-smagning på selve dagen - ellers følg os på facebook,

Prøv f.eks. årets julebryg til Jeres julefrokost.....

Udlejning af fadølsanlæg til foreninger, virksomheder og private.

Så er det blevet muligt at leje vores fadølsanlæg til arrangementer, fester, sammenkomster, etc..

Vores nye anlæg - fines både med 1 hane og 2 haner - er utrolig nemme at håndtere/installere og vi leverer/henter gerne, hvis du ønsker dette! 


Kontakt os for nærmere information...

Præsentation af de seneste lancerede bryg:

Her er nogle af senste lancerede typer af ølbrygning, som er med til at fuldende vores sortiment - se hvilke nedenfor:

Rute 23 – Juleøl - Vienna Lager

Efteråret har tager sin begyndelse og mørket tager mere af dagslyset - så ved vi at vinteren og den kolde tid er på vej. julen nærmere sig med hastige skridt, hvorfor vi er klar med vores nye juleøl – Rute 23 – en Vienna lager øl! En klassisk undergæret juleøl brygget på pilsner malt og ligeledes tilsat masser af Munich og Vienna malt, som giver en tilpas balance mellem sødme og bitterhed i øllet. Derudover er bryggen krydret med en anelse lakrids, som er med til at give en helt speciel nuance i smagen.

Passer perfekt på et hvert julebord – både de traditionelle varme og kolde retter - men også dejlige vinterretter.

Vi her i ”Garagen”ønsker alle en rigtig glædelig jul.

Ingredienser: Pilsner-, Vienna- og Munich-malt, humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 5,6 %


Fås på flaske 33 cl. og fustage


Rute 24 – Julebryg – Dubbel

Høsten er i hus på Samsø. Det er blevet efterår og det er nu tid til at omstille urene til vintertid - dermed er tiden også kommet til lancering af vores bud på en lækker julebryg. Årets juleøl er en belgisk dubbel, en meget sødlig øl, brygget med appelsinskal for at give lidt bitterhed i øllet. Hertil kommer nuancer af kandis, karamel, dadler/rosin og ikke mindst appelsin. Passer perfekt på et hvert julebord – både til de varme og kolde retter.

Vi her i ”Garagen”ønsker alle en rigtig glædelig jul.

ngredienser: Kornmalt, humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 8,9 %


Fås på fad som fustager i størrelserne 20 og 30 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl. og fustage

Rute 25 – Økologiske Vinter

De lyse nætter er på retur og efteråret er begyndt, der arbejdes fortsat på markerne med at bringe den sidste høst i hus. Snart står julen for døren og øllets allerbedste traditioner bliver præsenteret på bordet, julen varer jo helt til Påske, hvorfor vi præsenterer en Vinterbryg og ikke en julebryg. Vores bud på Økologisk Vinter øl er en Bock-øl – en stærk lagerøl med oprindelse fra Nordtyskland, men det er nok Bock øltypen fra Bayern, som der ofte refereres til. Der er tale om en undergæret øl med karamelsmag og sødme fra Münchenmalt, krydret ganske let med lidt appelsinskal. Samtidig med at vi har brygget øllet med en lavere alkoholprocent end hvad der normalt er kendetegnet for Bock-øl – men på trods af det, er der masser af smag. Passer ganske fint til danske frokostretter henover vinteren.

Ingredienser: Kornmalt, humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 5,8 %

Fås på fad som fustager i størrelsen 12 og 20 liter. Vore engangsfustager behøver ingen kulsyre, da de er forret med en luftpose som presser øllet ud gennem hanen, og sikre at du får et velskænket glas fadøl uden magen splid.

Fås også på flaske 33 cl.

Rute 21 – Rav i klosteret - Økologisk belgisk dubbel

Så har vi været i gang med at finde en ny spændende øltype til at præsentere i vores sortiment – Rav i klosteret - en økologisk belgisk dubbel.

Denne type øl er selvfølgelig brygget i de gamle klostre i Belgien og er lettere udgave af en mørk ale. Den er ravfarvet, mere frugtig og sødmefuld øltype – sammenlignet med den ”engelske fætter”, som er mere malt-fuld. Der er tale om en overgæret bryg baseret på mørke malttyper, hvor smagen har

reference til tørrede frugt og den typiske karamellisering i en belgisk dubbel – en klosterøl, ikke at forveksle med trappistøltypen, som også er brygget af belgiske munke.

Der er kun tilbage at prøve at smage denne bryg – SKÅL…!

Velegnet til mørke og intense kødretter.

Ingredienser: Bygmalt, tør-humle, aromastoffer, gær, vand.

Alkohol 6,1 %

Fås på flaske 33 cl. og fustage


Garage Destilleri & Bryggeri ApS

Tranebjerg - Samsø


Mail: info@garage-samso.dk  -  Telefon: +45 2397 7787  -  CVR.: 39656329


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes